Tineret

tabara 2010

“Nu este alta fericire pentru om decat sa manance si sa bea, si sa isi inveseleasca sufletul cu ce este bun … Dar am vazut ca si aceasta vine din mana lui Dumnezeu”

Asta am experimentat si noi in tabara de anul aceasta. Vremea insorita, studiile, jocurile, mancarea, totul a venit din mana lui Dumnezeu ca un dar bun si desarvarsit.

“Orice lucru El il face frumos la vremea lui; a pus in inima lor chiar si gandul vesniciei, macar ca omul nu poate cuprinde de la inceput pana la sfarsit, lucrarea pe care a facut-o Dumnezeu”

Inca din prima zi si pana in ultima, Domnul ne-a ajutat sa ne bucuram de fiecare lucru la vremea lui. Dimineata priveam in scriptura la cautarile lui Solomon dupa scopul vietii si la cele 10 porunci iar in partea cealalta a zilei ne bucuram in partasie la timpul pe grupe, discutand despre necesitatea unui limbaj si a unei vorbiri curate.

“Pazeste-ti piciorul cand intri in Casa lui Dumnezeu , si apropie-te mai bine sa asculti, decat sa aduci jerta nebunilor; caci ei nu stiu ca fac rau cu aceasta”

Chiar daca nu am avut o cladire in care sa ne adunam, ne-am simtit ca Biserica a lui Dumnezeu, adunati la inchinare. Cantarile de la focul de tabara, rugaciunile inaltate au creat atmosfera perfecta, exact ca la un serviciu divin.

“Mai mult face un nume bun decat undelemnul mirositor, si ziua mortii decat ziua nasterii”

Nu am avut undelemn mirositor, desi veneau mirosuri bune de la bucatarie, dar am invatat chiar la jocuri si la scenete cat de mult pretuieste un nume bun si o comportare aleasa. Toti am incercat sa lucram in echipa, sa ne sprijinim unii pe altii in dragoste si asta ne-a dat un timp binecuvantat impreuna.

tabara 2009

Tabara a ajuns in acest an la cea de-a 18-a editie

La editia din acest an au participat 66 de tineri din Bocsa, Dognecea, Oradea si SUA.

Locul de desfasurare a taberei a fost, la fel ca si anul trecut,  Poiana Marului, in imediata apropiere a satului.

La fel ca si anul trecut studiile  au fost conduse de catre fratii Perry Wright si Ilie Bledea, temele abordate de acestea fiind ispita, in cadrul studiului avut impreuna cu fratele Perry, si fericirea (bazat pe pasajul din matei capitolul 5) impreuna cu fratele Ilie Bledea. descarca pozele

tabara 2008

Prin harul lui Dumnezeu, in perioada 11-16 august, a avut loc cea de-a saisprezecea editie a taberei de tineret „GOLGOTHA”, la care a participat un numar de aproximativ 60 de tineri din Bocsa, Resita si Oradea.

In acest an tabara s-a desfasurat la Poiana Marului intr-un cadru natural deosebit. Impreuna cu tinerii din cele doua biserici din Bocsa a fost, si in acest an, fratele Perry Wright din SUA. Tema studiilor biblice a fost „Deciziile„, impreuna cu fratele pastor Ilie Bledea tinerii studiind Epistola lui Pavel catre Filipeni.

La finalul acestei tabere un numar de 20 de tineri au hotarat sa isi predea viata Domnului Isus Hristos.

tabara 2007

Aceasta editie a taberei s-a desfasurat in aceesi locatie ca si in ultimii 3 ani, pe Muntele Semenic, in apropierea Vilei Clauss.

Impreuna cu tinerii din cele doua biserici baptiste din Bocsa a fost fratele Perry Wright din S.U.A., revenit dupa o absenta de 2 ani, dar si tineri din Biserica Baptista Romana din Torino, Italia.

Tema principala a tsberei din acest an a fost CARACTERUL, idee subliniata si prin proverbul care a stat la baza lectiilor tinute de catre fratele Perry:

„Valoarea unui om nu este data de ceeace el face sau are, ci, de ceeace el este „

descarca pozele

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s